ŞIRNAK / IDİL - Turgut Özal İlkokulu

Turgut Özal İlkokulu

TURGUT ÖZAL MAH. 592 CAD. NO 10 İDİL / ŞIRNAK
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KONULU RESİM YARIŞMASINDA İLÇE GENELİ 2. LİK
08.20-14.45
kalorifer
Şahsi araçla ya da Şehir içi araçlarla sağlanmaktadır.
servis yoktur.
ilçe merkezi
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİ 5 KATLI TOKİLERİN YANINDADIR.